• 8681 SU Abs Kenar Bandı

8681 SU Abs Kenar Bandı

Fiyatları görmek ve sipariş verebilmek için lütfen Oturum Açın veya Kayıt Olun.
Ölçü
Stok:
Adet

8681 SU Abs Kenar Bandı

ABS kenar bandı, çevreci geri dönüştürebilir yapısı sayesinde, günümüzde Avrupa’da ve Kuzey Amerika’da yaygınlaşıyor. Çevreci endişeler, yüksek dayanıklılık ihtiyacı ve daha iyi bir bitiş için ABS kenar bandına olan talep Dünya’da her geçen gün artmakta.

Tece ABS kenar bantları standart kalınlık olarak 0.45mm x 300 metre, 1mm x 150 metre ve 2mm x 100 metre olarak üretilmektedir.
22mm bantlarda bir koli içinde; 0.45mm ve1.0mm ölçülerde 7 adet bulunmaktadır. 2.0mm ürünlerde ise bir kolide 5 adet rulo bulunuyor.

Tece ABS kenar bandı, Tece ekibi tarafından yapılan araştırma ve geliştirme süreci ile devamlı gelişme ve yenilik göstermektedir. ABS ürünlerimizde, UV baskı ve UV laklama teknolojisi kullanıyoruz. Dolayısıyla kenar bantlarımız solvent ve kurşun içermiyor. Aynı zamanda ABS kenar bandı arkasına uyguladığımız Primer formülümüz sayesinde, kullanıcılarımız en iyi yapışmayı elde eder. Güçlü Ar-Ge ekibimiz ve son teknoloji donanımlarımız sayesinde sürdürebilir ve tutarlı ürün üretebilme kabiliyetine sahibiz. Tece Market’in tüm kenar bantları ve aksesuarları Tece güvencesi altındadır.

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.
Fiyatları görmek ve sipariş verebilmek için lütfen Oturum Açın veya Kayıt Olun.
Whatsapp Destek
Whatsapp Destek
Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?